For B2B-forespørsler, ring oss på 36981778 eller send en e-post til info@worldmedico.dk.

World Medico

Din pålitelige partner innen medisinske verneutstyr

Bredt utvalg av beskyttelsesmidler for både private og bedriftskunder. Vi tilpasser løsninger etter dine behov

Kategorier

Bestsellers

Svart 5 gram nitril

32kr. MVA

Blå 4,5 Grams Nitril

32kr. MVA

Flex Hansker Grå/Svart

10kr. MVA

Panther 8 Grams Nitril

40kr. MVA

Svart 5 gram nitril

32kr. MVA

Blå 4,5 Grams Nitril

32kr. MVA

Flex Hansker Grå/Svart

10kr. MVA

Panther 8 Grams Nitril

40kr. MVA

VÅRE NØKKELFUNKSJONER

World Medico tilbyr et bredt utvalg av verneutstyr, med fokus på nitrilhansker, arbeidshansker, munnbind, masker og forbruksvarer. Vi verdsetter kvalitet, konkurransedyktige priser og en miljøbevisst tilnærming høyt, noe som også gjenspeiles i vårt produktsortiment. Vi har spesialisert oss på import av kvalitetsforbruksvarer fra hele verden. Vår misjon er å hjelpe våre kunder med den beste rådgivningen, kvaliteten og attraktive priser.

Vi streber alltid etter å være i forkant av markedets utvikling og kunne levere de nødvendige verneutstyr til våre kunder. Med omfattende lagerfasiliteter i Danmark og Tyskland har vi effektiv distribusjon til hele Europa.

Vi holder oss oppdatert på markedets krav, spesielt innen helsesektoren, noe som hjelper oss med å imøtekomme kundenes behov og gjeldende sikkerhetskrav. World Medico samarbeider tett med regulerende myndigheter og følger nøye med på pandemiutviklingen og andre trender for å kunne møte behovene. Dette sikrer en kontinuerlig strøm av nye løsninger som kan håndtere fremtidige utfordringer.

Bredt sortiment

World Medico har et bredt utvalg av verneutstyr i ulike størrelser, slik at de passer til dine behov.

Attraktiv pris

Vi tilbyr en konkurransedyktig pris og muligheten til å tilpasse din bestilling etter dine nøyaktige behov.

Liten risiko for allergiske reaksjoner

Våre produkter har lav risiko for allergi. Utvalgte nitrilhansker inneholder ingen latexproteiner og er uten pudder.

Fokus på miljøet

Vår transport, produksjon og ferdige produkt er utformet med tanke på fremtiden og planeten.

VÅRE NØKKELFUNKSJONER

VÅRE NØKKELFUNKSJONER:

  • Kvalitetsprodukter
  • Konkurransedyktige priser
  • Rådgivning
  • Service
  • Leveringssikkerhet
  • Miljøbevissthet

Vi har et bredt utvalg av verneutstyr, med hovedfokus på nitrilhansker, arbeidshansker, munnbind, masker og visirer. Vi er alltid oppdatert med markedets behov og tilgjengelighet av personlig verneutstyr for sluttkunder. Med store lagre i Danmark og Tyskland kan vi raskt og effektivt betjene Danmark og Europa.

Vi holder oss oppdatert og følger nøye med på behovene innen verneutstyr, spesielt innen helsesektoren. Vi samarbeider tett med regulerende myndigheter i hele Europa og følger nøye med på pandemier og andre hendelser for å kunne støtte behovene som oppstår.

Vår nære kontakt med produsentene gjør det mulig for oss å raskt tilpasse produktene og sørge for at vi alltid har nye produkter på vei.

Bredt sortiment

World Medico har et bredt utvalg av verneutstyr for alle behov. Vi tilbyr også et variert utvalg av størrelser, slik at du kan finne det som passer dine behov.

ATTRAKTIV PRIS

Vi tilbyr en konkurransedyktig pris og muligheten til å tilpasse din bestilling etter dine nøyaktige behov.

Liten risiko for allergiske reaksjoner.

Våre produkter har lav risiko for allergi, da vi har valgt det beste grunnmaterialet. Utvalgte nitrilhansker inneholder ingen latexproteiner og er i tillegg uten pudder.

HØYT FOKUS PÅ GJENVINNING OG MILJØ

Vår transport, produksjon og ferdige produkt er planlagt med tanke på fremtiden og planeten.

Female in medical suit working in the hospital

En pålitelig totalleverandør

Hvorfor velge oss?

Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartneren for både private og offentlige sektorer når det gjelder innkjøp av verneutstyr. Vi ønsker å bli kjent for kvalitetsprodukter, profesjonalitet, konkurransedyktige priser og pålitelig levering.

Medical workers in a meeting

Utvidelse for å imøtekomme krav

Vår misjon

World Medico har flere initiativer som sikrer at vi utslipper så lite CO2 som mulig og tar ansvar for miljøet. Våre esker er laget av gjenvinnbart materiale, og fabrikken som produserer hoveddelen av våre produkter har en fast misjon om å bidra til energisparing og andre miljøtiltak.

Group of doctors walking down stairs on medical conference

En fast, tilfreds kundebase

Hva vi kan gjøre for deg

Vi samarbeider tett med over 16 000 bedriftskunder. For tiden håndterer vi levering av medisinsk beskyttelsesutstyr og logistikk til flere kommuner, sykehus og regioner i Danmark og i utlandet, samt til 2400 private B2B-kunder. Hos World Medico jobber vi tett sammen med deg for å finne løsningen som passer best for dine behov.