For B2B-forespørsler, ring oss på 36981778 eller send en e-post til info@worldmedico.dk.

Familiebakgrunn

World Medico bygger på en solid familiær plattform med mange års erfaring innen helsesektoren og salg. Grunnlaget ble lagt i 2012, og siden den gang har vi levert produkter til en bred rekke kundesegmenter i Europa.

Da pandemien rammet i 2019, ble vårt engasjement enda sterkere. Her ble betydningen av å levere kvalitetsbeskyttelsesutstyr for å redusere spredningen av smitte et stort fokus for mange. Dette førte til introduksjonen av produkter som nitrilhansker på det skandinaviske markedet.

Bak World Medico står en dyktig mor og sønn-duo, hvis felles erfaring utgjør hjørnesteinen i vår tjeneste. Sammen bygger vi på mer enn 35 års erfaring innen helsesektoren og 25 års erfaring innen salg, tilsyn og kvalitetssikring i bransjen. Våre ulike ekspertiseområder supplerer hverandre perfekt, noe som gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde løsninger som tar hensyn til individuelle behov.

Sammen for Kvalitet og Service

World Medicos engasjement i bransjen er mer enn bare en forretning – det er en dedikasjon til å levere enestående kvalitet og skape de beste løsningene for våre kunder. Vår kunnskap om våre kunders unike behov gjør det mulig for oss å gi råd og levere nøyaktig de løsningene som oppfyller kravene innen helsesektoren, industrien og ikke minst våre kunders.

I samarbeid med vår profesjonelle lager- og logistikksjef sikrer vi rask levering av produkter fra sentrallageret i Storkøbenhavn (samt en filial i Jylland). Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten og oppfyller nødvendige krav innenfor forsendelse, inkludert sikring av primær, sekundær og tertiær emballasje for helsesektoren.